Belangrijke veranderingen bij ING vanaf 1 september: Dit zal verdwijnen!

WhatsApp Image 2024 07 26 at 102129jpg

Er staat een belangrijke verandering op stapel bij de ING Bank die impact zal hebben op klanten die betalen met hun mobiele telefoon.

Vanaf 1 september 2024 zal contactloos betalen met ING Mobiel Betalen niet meer mogelijk zijn. Het zal alleen nog te doen zijn via Google Pay.

Klanten die regelmatig de ING-app gebruiken op hun mobiele telefoon, hebben hoogstwaarschijnlijk al een melding ontvangen over deze verandering. Deze melding kondigt aan dat de dienst ING Mobiel Betalen vanaf september 2024 zal verdwijnen.

Dit impliceert dat vanaf dat moment klanten niet langer gebruik kunnen maken van hun mobiele telefoon om te betalen bij winkels en andere plekken die contactloos betalen via de ING-app accepteren.

Vanaf nu is het ook niet meer mogelijk om ING Mobiel Betalen te activeren. Klanten die nog niet zijn overgestapt, moeten een alternatief vinden voor het gemak van mobiel betalen waar ze aan gewend zijn.

ING benadrukt hierbij Google Pay als de nieuwe norm voor mobiel betalen. De bank benadrukt dat het voor klanten met

Binnekort zal een Android-telefoon “nog eenvoudiger” worden voor het betalen met Google Pay, waarbij ING de nadruk legt op de snelheid en het gemak van Google Pay, evenals de bekende veiligheid.

Google Pay heeft als voordeel dat klanten al hun betaalpassen kunnen beheren in één app, de Google Wallet.

Dit geldt voor zowel bankpassen als creditcards, wat het beheer van betaalmethoden centraliseert en vereenvoudigt.

1. Veel klanten zijn niet tevreden ondanks de voordelen…
2. Vanaf september komt er een drastische verandering!
3. Klanten die nog niet zijn overgestapt, zullen op zoek moeten naar een alternatief.
4. Het is jammer dat dit zal verdwijnen!
5. Een ingrijpende verandering die een grote impact zal hebben op klanten.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven