Vrouw trouwt met zwaarlijvige man: ‘Mensen dachten dat ik het voor het geld deed’

sijpg

Sienna Keera, 27, heeft haar leven in Sydney achtergelaten om bij haar echtgenoot George Keywood in Londen te zijn. Ondanks hun gelukkige relatie worden ze geconfronteerd met gemene opmerkingen online.

Een vrouw verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk om bij haar vriend te zijn nadat ze met hem in contact kwam via sociale media, en heeft gereageerd op kritiek die beweert dat ze alleen voor zijn geld bij hem is.

Sienna Keera, 27, afkomstig uit Sydney, ontmoette George Keywood nadat ze onder de indruk was van zijn verschijning in de Britse serie People Just Do Nothing.

Nadat ze de komedieserie had bekeken over een radiostation genaamd Kurupt FM, werd Sienna aangetrokken tot het karakter Craig, gespeeld door George.

Sienna deelde haar verhaal met het tijdschrift Take 5 en omschreef George als “een man met een goed postuur en prachtige ogen.”

Een ontmoeting in 2018 leidde tot een huwelijk en de komst van een tweejarige zoon met de naam Oliver.

Dagelijks krijgen ze te maken met negatieve opmerkingen over hun relatie, maar ze blijven sterk.

Ondanks alle negativiteit blijven ze hun liefdesverhaal delen op sociale media, waarop ze helaas vaak worden bekritiseerd.

Een nare confrontatie leidde ertoe dat Sienna werd geconfronteerd met beledigende opmerkingen die ze moedig tegemoet trad:

 “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”

Desalniettemin was Sienna degene die contact opnam met George, in tegenstelling tot wat de trollen beweerden.

Terwijl ze naar George’s show keek, begon Sienna zich steeds meer tot hem aangetrokken te voelen. Na hem op Instagram te hebben gevonden, stuurde ze hem een bericht waarin ze hem vertelde dat ze hem grappig vond.

George antwoordde verrassend genoeg en al snel ontstond er een flirterig gesprek tussen hen, aldus Sienna.

“Het was onze vele overeenkomsten die ons echt verbonden toen we begonnen te praten op Instagram.”

”Het werd al snel duidelijk dat we allebei een creatieve inslag hadden en vastberaden waren om succesvol te zijn. Die gedeelde passies vormden de basis van onze connectie.”

De reis die Sienna gepland had naar Europa met haar vriendin ging niet door. Vastbesloten besloot ze echter alleen Londen, Amsterdam en Parijs te bezoeken.

Toen ze in het Verenigd Koninkrijk aankwam, keek Sienna uit naar haar eerste ontmoeting met George.

Vlak voordat ze in Londen arriveerde, nam Sienna het initiatief en nodigde George uit om langs te komen bij haar AirBnB. Ze stuurde hem een berichtje hierover de avond ervoor.

Op de volgende dag, terwijl ze worstelde met haar jetlag, voelde Sienna zich erg gespannen terwijl ze wachtte op George’s aankomst.

Desalniettemin voelde ze zich ontspannen zodra ze George begroette bij de deur.

Gedurende de daaropvolgende dagen hebben ze genoten van een bezoek aan de Tate Modern en hebben ze elkaar beter leren kennen tijdens maaltijden.

Omdat ze direct een goede klik hadden, nodigde Sienna George uit om met haar mee te gaan op haar zes weken durende tour door Europa.

Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland begonnen ze gesprekken te voeren over hun toekomstige langeafstandsrelatie.

George dacht erover na om naar Australië te verhuizen, maar twijfelde vanwege de impact op zijn acteercarrière.

Na langdurige gesprekken besloot Sienna om haar leven een andere wending te geven en naar Londen te verhuizen.

Bij terugkomst in Australië heeft ze meteen een visum voor het Verenigd Koninkrijk aangevraagd en haar ouders verteld over haar plannen om permanent in Londen te gaan wonen.

Na het overwinnen van de eerste schok en George te hebben ontmoet via Skype, deelde Sienna mee dat haar ouders hun relatie goedkeurden.

Nadat ze verhuisd waren, reisden Sienna en George kort naar Venetië waar hij haar ten huwelijk vroeg. Enkele maanden later raakte ze zwanger van hun eerste kind.

Ondanks dat er nog steeds trolls zijn die beweren dat Sienna alleen maar bij George is vanwege de roem, geeft ze toe dat George beter met deze situaties kan omgaan vanwege zijn ervaring in de entertainmentindustrie.

Sienna heeft in de loop van de tijd geleerd hoe ze negatieve opmerkingen moet negeren en concentreert zich op de vele positieve reacties die ze krijgt.


“Na ons huwelijk voel ik echt dat we de negatieve opmerkingen van critici hebben weerlegd. Iedereen beweerde dat ik alleen voor het geld ging en een ‘golddigger’ was, maar in werkelijkheid draait het om het leven!”


Ze deelde: “Het nemen van risico’s in de liefde, zoals ik heb gedaan, loont niet altijd – maar ik ben zo dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel heeft gedaan.”


1. Er werd gedacht dat dit mogelijk een publiciteitsstunt was…

2. Het idee dat ze verliefd op hem zou kunnen zijn, werd in twijfel getrokken…
3. Er waren vermoedens dat haar motieven te maken hadden met zijn bekendheid…
4. Het stel kreeg veel kritiek te verduren.
5. Voor haar draait het niet om het geld, maar om zijn hart…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven