Roy en Michelle vertellen over groot verdriet: ‘Vonden het beter om dat niet in de serie te laten zien’

WhatsApp Image 2024 06 28 at 113622jpg

In een recent gesprek met Shownieuws vertellen Roy Donders en zijn partner Michelle over een zware periode waarin zij binnen korte tijd afscheid moesten nemen van drie van hun geliefde honden.

Michelle benadrukt de droevige gebeurtenissen. “Dat is natuurlijk heel verdrietig. Onze honden waren echt een belangrijk deel van ons gezin,” deelt ze.

Roy voegt eraan toe: “Ja, het gemis is groot, maar we vonden het beter om hierover niet te praten in de serie. We zijn nog steeds erg verdrietig en missen ze enorm,”

Dit jaar hebben ze afscheid moeten nemen van Paris in februari, gevolgd door Lola in maart en Fifi in mei. Het verwerkingsproces is nog gaande voor het stel.


Recentelijk heeft Roy, bekend van zijn eigen realityserie, een boek uitgebracht waarin hij persoonlijke ervaringen deelt en de keerzijde van de roem belicht, waaronder zijn geschiedenis van pesterijen.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Deze openbaring heeft zijn zus Rian diep geraakt, omdat Roy er nooit eerder over gesproken heeft en het haar zeer heeft aangegrepen.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

In zijn boek “Gewoon Royke” deelt Roy nog meer persoonlijke inzichten, waaronder een incident waarbij hij betrokken was bij de vriend van zijn beste vriendin.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

1. Het koppel heeft besloten om dit niet publiekelijk te delen in hun serie.
2. Dit is bijzonder heftig. Ze worden veel sterkte toegewenst!
3. Roy en Michelle zijn nog steeds intens verdrietig.
4. Er is sprake van aanzienlijk verdriet in korte tijd.
5. We hopen dat ze dit immense verlies een plek kunnen geven.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven