Action verlaagt de prijzen van 2500 producten!

acti 1jpg

Congratulaties voor de trouwe klanten van Action, want er is een nieuwe speler op de markt die vergelijkbare producten aanbiedt tegen zeer lage prijzen.

Deze ontwikkeling zou kunnen zorgen voor meer keuzemogelijkheden voor consumenten, maar kan mogelijk nadelige gevolgen hebben voor de gevestigde naam van Action.

Al lange tijd staat Action bekend als de plek waar je diverse producten kunt kopen tegen redelijke prijzen.

Van keukengerei tot make-up, speelgoed, serviesgoed, tuinartikelen en verfbenodigdheden, je vindt het allemaal bij Action.

Niet te vergeten dat er ook diverse telefoonaccessoires zoals voordelige oplaadkabels en koptelefoons verkrijgbaar zijn. Kortom, bij Action is het allemaal te vinden.

In de recente periode heeft Action een opkomende tegenstander in ‘Die Grenze’, een nieuwe speler op de Nederlandse markt, gezien die snel terrein wint.

‘Die Grenze’, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), heeft als doel om hoogwaardige producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, wat aantrekkelijk is voor veel consumenten.

Oorspronkelijk opende ‘Die Grenze’, een Nederlands bedrijf, zijn eerste filiaal in Denekamp in 2007.

De groei van het bedrijf is sindsdien in een stroomversnelling geraakt, met momenteel 53 winkels verspreid over Nederland.

Met hun groeiende klantenbestand en omzet, zorgt de opkomst van Die Grenze voor enige bezorgdheid bij Action. Zal Die Grenze binnenkort de meest prijsgunstige keuze zijn?


Door de bekendmaking van Action om de prijzen van 2.500 producten te verlagen, lijkt het erop dat de concurrentie tussen beide winkelketens feller zal worden.


1. Voor de trouwe bezoekers van de keten is dit goed nieuws!
2. Slimme zet van Action, ze kunnen ook niet anders
3. De strijd zal groter en groter worden!
4. Voor de klanten van de Action is dit leuk nieuws!
5. Lichte paniek bij deze winkelketen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven