Koppel schrikt bij het zien van camerabeelden: ‘Geen idee wat het is’

cam 1jpg

Een koppel uit Australië is flink geschrokken door beelden van hun beveiligingscamera. Op de video is een vaag figuur te zien dat door de woonkamer beweegt.

Een echtpaar, bestaande uit Matthew Kane (35) en zijn vrouw, waren vol angst toen ze de mysterieuze verschijning op de beelden zagen, terwijl ze in een andere kamer waren.

Op een gegeven moment bekeek de vrouw van Matthew de beelden van de beveiligingscamera, terwijl Matthew in bed lag.

Tot haar grote verbazing zag ze een vaag figuur tevoorschijn komen uit een antieke kast in de woonkamer, wat het echtpaar in totale ongeloof en paniek bracht.

Het vermeende figuur bewoog langs de hond van het echtpaar. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter,” zei Matthew.

“Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelde Matthew.


In een video hieronder is te zien dat de hond niet aanslaat. Volgens Matthew zou dit kunnen betekenen dat het een overleden vriend of familielid is geweest.


“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” merkt hij op. Deze gebeurtenis heeft zijn kijk op het bovennatuurlijke veranderd en heeft hem met meer vragen dan antwoorden achtergelaten.


De video werd gedeeld op sociale media door Matthew, maar nu betreurt hij dat. “Mijn video is viraal gegaan op een paranormale pagina,” legt hij uit.


”Als ik de reacties lees, denk ik: ‘stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,’” zegt hij.


Deze gebeurtenis heeft een diepe indruk gemaakt op het stel, waardoor ze nu voorzichtiger zijn met wat ze geloven en delen over hun ervaring.


De schim op de beelden blijft een mysterie en herinnert hen aan iets wat ze nooit hadden verwacht in hun eigen huis te zien.

1. Ze hadden dit nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Ze vermoeden dat het een overleden familielid betreft.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Slapeloosheid is een ding vanaf nu.
5. Ze zouden meteen op zoek gaan naar een andere woning!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven