Louisa Janssen deelt verdrietig nieuws: Geld inzamelen voor mooi afscheid!

WhatsApp Image 2024 06 19 at 105213 2jpg

Louisa Janssen ervaart op dit moment een intens rouwproces. Na het verlies van haar broertje twee jaar geleden, heeft ze nu opnieuw een dierbaar familielid verloren: haar oom is plotseling overleden.

Op Instagram uit Louisa haar emoties over dit droevige bericht. Ze vraagt haar volgers om hulp, omdat haar oom geen verzekering had en de familie moeite heeft om een passend afscheid voor hem te bekostigen.

“Zonder verzekering kunnen we hem geen passend afscheid geven; mijn nicht Johanna en wij als familie willen vragen om een klein beetje steun,” schrijft Louisa op haar Instagram.

Zij benadrukt dat niemand verplicht is om bij te dragen, maar elke euro is welkom om haar oom een mooi afscheid te geven.

In het verleden heeft Louisa al eens gesproken over de emotionele impact van het verlies van haar broertje, wat haar bijna tot een burn-out dreef.

Vriendschap Michella en Louisa verbroken: ‘Na de actie heb ik besloten afstand te nemen’

“Ik voelde boosheid en verdriet. Ik heb veel spijt van mijn gedrag naar de mensen die dichtbij me staan,” heeft ze bekendgemaakt.

Om te rouwen en alles te verwerken, heeft Louisa eerder dit jaar een periode in het buitenland doorgebracht, wat volgens haar helend was.

Met het onverwachte overlijden van haar oom staat Louisa nu voor een nieuwe uitdaging. We sturen Louisa en haar familie veel sterkte in deze moeilijke periode toe.


Er wordt op een donatiepagina gemeld dat Louisa en haar familie zich richten op het bereiken van een totaal van 12.500 euro om de kosten te dekken voor het afscheid van haar oom.


1. Louisa’s hoop is om een waardig afscheid te organiseren.
2. Het wordt benadrukt dat er geen verplichting is voor mensen om bij te dragen.
3. Opnieuw wordt geconfronteerd met een groot plotseling verlies.
4. Helaas is er geen verzekering en dus geen financiële dekking.
5. De familie vraagt een beetje steun aan vrienden en volgers.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven