Oordeel zelf: Het meisje noemt zichzelf de knapste op aarde!

WhatsApp Image 2024 06 16 at 150410jpg

Soms kan een beetje zelfverzekerdheid een positieve eigenschap zijn, maar zoals altijd is het belangrijk om alles met mate te doen.

Overdrijven met zelfvertrouwen kan soms juist negatief uitpakken, vooral als je dit ook nog eens tentoonstelt aan de wereld.

Een recent voorbeeld hiervan is een model dat werkzaam is op OnlyFans en Instagram en beweert de ‘hottest chick ter wereld’ te zijn.

Dit model, bekend als Bailey, heeft door haar opvallende uiterlijk en online activiteiten inmiddels een aanzienlijk vermogen vergaard.

Bailey, een 25-jarige bewoner van Texas, beweert echter dat ze niet altijd zo’n sterk zelfvertrouwen heeft gehad.

Verteld wordt dat van jongs af aan haar uiterlijk haar ontevredenheid veroorzaakte en ze daardoor vaak de aandacht van anderen in Texas trok, wat resulteerde in onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, aldus haar verhaal aan de Daily Mail.

“Vroeger was ik erg onzeker. Ik dacht dat ik er op een bepaalde manier uit moest zien om geaccepteerd te worden. Externe schoonheidsnormen hadden een grote invloed op mijn zelfbeeld.”

Haar zelfvertrouwen is nu echter toegenomen en ze heeft gemerkt dat steeds meer mannen haar uiterlijk aantrekkelijk vinden, wat bijdraagt aan haar hernieuwd zelfvertrouwen.

Om haar zelfvertrouwen verder te vergroten, heeft ze besloten een Instagram-pagina te maken die volledig gewijd is aan haar uiterlijk.


Haar zelfvertrouwen heeft een nieuwe dimensie bereikt vergeleken met vroeger.


Op platforms zoals OnlyFans en Instagram heeft ze een enorme aanhang opgebouwd en verdient ze miljoenen met haar berichten. Hierdoor is ze zelfs miljonair geworden door haar looks.


Hoe heeft ze zichzelf kunnen transformeren? “Ik herinner mezelf dagelijks eraan dat ik de meest fantastische persoon op aarde ben,” verklaart ze, “het geeft me het zelfvertrouwen dat ik nodig heb.”


De onderstaande afbeeldingen laten Bailey in verschillende poses zien. Het valt op dat ze zich niet al te veel aantrekt van de conventionele normen op Instagram. Voel je vrij om een kijkje te nemen.

@baystayfit

😜

♬ оригинальный звук – Вот завтра точно

1. Elke dag zegt ze tegen zichzelf dat ze de heetste chick is op aarde!
2. Dankzij haar uiterlijk is ze miljonair geworden!
3. De meningen lopen nogal uiteen zeg maar….
4. Geen gebrek aan zelfvertrouwen!
5. Tja wat moet je zeggen? Smaken verschillen….

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven