Zangeres Sieneke krijgt problemen met ex en belastingdienst

WhatsApp Image 2024 06 14 at 105037jpg

Er zijn conflicten gaande tussen zangeres Sieneke en haar echtgenoot Jan Baum, vooral over hun gezamenlijke huis waar Sieneke momenteel met de kinderen woont.

De kern van het geschil draait om het bezit van het huis, waar Jan Baum het liefst vanaf wil door verkoop, terwijl Sieneke de voorkeur geeft om er met de kinderen te blijven wonen.

Deze patstelling heeft geleid tot juridische acties van Baum tegen zijn voormalige partner, die weigert hem uit te kopen en een nieuwe hypotheek af te sluiten.

Recente berichten op BekendeBuren melden dat ook de Belastingdienst betrokken is geraakt door beslag te leggen op het huis.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

Dit houdt in dat de Belastingdienst de bevoegdheid heeft om het huis te verkopen als de openstaande belastingschulden niet worden betaald.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er zijn inmiddels al vijf dwangbevelen uitgegeven met betrekking tot belastingen van diverse jaren.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Sieneke en Jan staan nu voor een zeer delicate situatie, aangezien het niet voldoen aan de openstaande belastingen kan leiden tot het verlies van hun woning.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

De juridische geschillen tussen hen en de betrokkenheid van de Belastingdienst maken de uitkomst van deze kwestie onzeker.

1. Ai dit ziet er niet rooskleurig uit voor de zangeres!
2. De problemen stapelen zich op voor Sieneke!
3. Er zijn inmiddels al vijf dwangbevelen uitgevaardigd.
4. Kunnen wel stellen dat dit absoluut niet goed is!
5. Sieneke zal wel slapeloze nachten hebben!
3.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven