Sigrid Kaag vertrekt: Haar grote huis is nu te huur voor een flink bedrag per maand!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Mevrouw Kaag gaat naar het buitenland vanwege haar nieuwe functie als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties.

Daarom heeft ze besloten om haar woning in Den Haag te verhuren. In eerste instantie vroeg ze bijna 6000 euro per maand, maar er was geen huurder bereid om dat bedrag te betalen, volgens BekendeBuren.

Daarom heeft de voormalige D66-leider en minister van Financiën de huurprijs verlaagd met 350 euro, waardoor deze nu op 5500 euro per maand staat.

Naast de maandelijkse huur moet de nieuwe huurder ook een eenmalige borg van 5850 euro betalen, wat overeenkomt met de originele huurprijs.

De woning werd in 2021 aangeschaft door Kaag voor ongeveer

Er is nog geen huurder en dus is de huurprijs met 350 euro gezakt. Alleen voor hele rijke mensen. Voor dat huurbedrag krijg je wel 11 kamers en een grote tuin. Vanaf vandaag is het pand beschikbaar! In de hoop een huurder te vinden is de huurprijs met 350 euro gezakt.

Met een prijskaartje van 1,4 miljoen euro wordt het gestoffeerde huis aangeboden en heeft het een oppervlakte van maar liefst 325 vierkante meter.

De woning bestaat uit in totaal 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over vier woonlagen en een kelder. De tuin heeft ook een royale oppervlakte van 101 vierkante meter.

Gezien de aanwezige beveiligingsvoorzieningen beschouwt Kaag de woning met name geschikt voor bijvoorbeeld ambassade medewerkers. De woning is direct beschikbaar.

Kijk voor foto’s en meer informatie op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven