Vrouw voelt zich niet op haar gemak met mannen in de sportschool: Ze stoppen met haar lastigvallen zodra ze haar voor zien.

WhatsApp Image 2024 06 04 at 193416jpeg

Een video online gedeeld door Maria toont hoe mannen haar proberen te versieren in de sportschool, maar snel wegrennen zodra ze haar opmerkt. Dit filmpje werd al meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Hoewel het verrassend kan lijken dat mannen ervoor kiezen om vrouwen in de sportschool te benaderen, blijkt dit vaker voor te komen dan men denkt.

Ook Maria merkt dit vaak, vooral omdat de mannen snel weglopen zodra ze merken dat ze opgemerkt is.

Individuen die regelmatig sporten voelen zich vaak aangetrokken tot anderen met vergelijkbare levensstijlen.

Er zijn mensen die de sportschool proberen. Het is van belang om te weten dat dit gedrag niet als ongewenst moet worden beschouwd.

Als iemand hinder ondervindt van ongepaste avances, is dat niet de bedoeling. Vooral vrouwen die sporten in strakke leggings zijn hier gevoelig voor.

Sommige vrouwen worden constant bekeken en benaderd, en Maria is daar een voorbeeld van. Zelfs met haar liefde voor sport laat ze zich niet ontmoedigen om naar de sportschool te gaan.

Als ze alleen is.

Wanneer ze traint, ontvangt ze vaak aanspraak van mannen. Maar zodra ze antwoordt, verdwijnen ze vaak snel. Ze is het zat om slechts gezien te worden als een object.

Haar uiterlijk kan dan wel de aandacht trekken, maar haar desinteresse in avances in de sportschool is duidelijk.

Bekijk nu de video die ze op TikTok heeft geplaatst. Dan zul je meteen begrijpen waarom mannen snel wegrennen zodra ze zich omdraait.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

1. Dat hadden de mannen niet zien aankomen
2. Tja tijdens het omdraaien nemen ze al de benen
3. Dit is toch wel hilarisch!
4. Tijdens het omdraaien is het geflirt direct klaar!
5. Dat is even schrikken voor de mannen in de gym!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven