Sigrid Kaag verlaat huis: Dit is hoeveel je per maand betaalt om het te huren!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Op weg naar haar nieuwe rol als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties, heeft Sigrid Kaag haar huis in Den Haag te huur gezet.

De oorspronkelijke huurprijs van bijna 6000 euro per maand heeft ze verlaagd naar 5500 euro, nadat er geen huurder werd gevonden voor het oorspronkelijke bedrag, volgens BekendeBuren.

Daarnaast is er een eenmalige waarborgsom van 5850 euro vereist, overeenkomend met de initiële huurprijs.

De woning werd in 2021 aangeschaft door Kaag voor circa 1,4 miljoen euro, compleet gestoffeerd en met maar liefst 325 vierkante meter leefruimte.

Met in totaal 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over vier woonlagen en een kelder is deze woning ruim opgezet. De tuin heeft ook een oppervlakte van 101 vierkante meter.

Vanwege de aanwezige beveiligingsvoorzieningen wordt de woning met name aanbevolen voor onder andere ambassadepersoneel. Het pand is direct beschikbaar.

Voor meer foto’s en informatie, bekijk: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos

1. De huurprijs is met 350 euro verlaagd omdat er nog geen huurder is
2. Geschikt voor mensen met financiële middelen…
3. Voor het bedrag aan huur kun je genieten van 11 kamers en een ruime tuin.
4. Per direct beschikbaar voor verhuur!
5. Om een huurder te vinden is de huurprijs met 350 euro verlaagd

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven