Jonge student vindt werkdag van 8 uur te zwaar: ‘Ik moet heel hard werken voor zoveel klanten’

bar 1jpg

Een Starbucks-barista heeft zijn gevoelens geuit in een video waarin hij in tranen vertelt over zijn uitdagende werkdag.

De jonge student, die zichzelf identificeert als transjongen, legt uit dat hij een dienst van acht uur moest draaien en dat dit voor hem te zwaar was.

Ondanks dat de meeste mensen 36 tot 40 uur per week werken om hun rekeningen te betalen en ervaring op te doen, is dit voor de student een enorme uitdaging.

Hij deelt in de video dat de drukte in de winkel en de inspanningen bijna tot een zenuwinzinking hebben geleid.

“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” zegt hij, duidelijk aangegrepen. Hij overweegt zelfs volledig te stoppen met werken vanwege de zware last die op hem rust.

“Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”


Over zijn ervaring met klanten die hem nog steeds als vrouw blijven aanspreken ondanks zijn inspanningen om er als man uit te zien, deelt hij zijn frustratie.
“Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!” voegt hij toe.


Op sociale media hebben veel mensen gereageerd op de video, waarbij sommigen begrip en steun betuigen en anderen kritisch zijn over zijn reactie op de werkomstandigheden.

1. Echter, het verhaal neemt een nog zwaardere wending….
2. ‘Ik ben aan het huilen in de pauzeruimte’
3. Barst in tranen uit tijdens een video!
4. Het leven van deze student is extreem moeilijk!
5. Wat kan er nog gezegd worden na het bekijken van de video….?

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven