Joost Klein geeft bijzondere hint: bericht voor het Eurovisie Songfestival!

WhatsApp Image 2024 05 15 at 080347 1jpg

Op zondagavond betrad Joost Klein voor het eerst het podium sinds zijn diskwalificatie van het Eurovisie Songfestival. Tijdens een optreden van een uur op het Freshtival in Enschede, bedankte hij het publiek met de woorden “voor jullie liefde.”

Klein opende de show met een ingekorte hardstyle remix van zijn Songfestival-nummer “Europapa.” Bij aanvang van zijn optreden riep hij “Ik ben nu een internationale artiest, ik houd van jullie allemaal.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Gedurende de show zweeg Klein over zijn diskwalificatie. Aan het einde van zijn optreden zei hij “Ik weet dat iedereen aan het wachten is tot ik iets verkeerds zeg, maar ik lach gewoon.”

“Mijn naam is Klein en je kunt me niet klein krijgen, ouwe.” verklaarde Klein dat hij overweldigd was door het enthousiasme van het publiek.

Terwijl het publiek juichte, klapte en floot, hield Klein een moment van stilte. Hij bedankte zijn fans met de woorden “Bedankt voor jullie liefde. We hebben meer liefde nodig.”


In zijn story op Instagram plaatste Klein een bericht: “Love always wins” met een blauw hartje, terwijl hij aan het optreden was en stilte doorbrak op sociale media.


Tijdens het optreden liet hij herhaaldelijk een verkorte versie van “Europapa” horen, maar zong het nummer niet volledig.


Nummers zoals “Friesenjung,” “Droom Groot” en “Wachtmuziek” werden wel uitgevoerd, en er werden drie nieuwe nummers geïntroduceerd.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Klein trok ook de aandacht met zijn kledingkeuze: een shirt van American Idol uit 2006, die wellicht een specifieke reden heeft.

Onderzoek naar hints uit “Wie is de Mol?” is uitgevoerd door Telegraaf-journalist Max van den Broek.

Van den Broek verduidelijkt: “Joost droeg een shirt van American Idol 2006. De winnaar van dat jaar, Taylor Hicks, had het jaar ervoor ook meegedaan maar niet gewonnen. Het jaar erna won hij wel.”

Vraagtekens worden gezet bij de mogelijkheid dat Joost weer zal deelnemen aan het Songfestival het volgende jaar. Molloten, blijf alert.

Het lijkt erop dat Joost met deze actie een mogelijke terugkeer naar het Eurovisie Songfestival in 2025 aangeeft. De uitvoering van dit plan is nog niet zeker, maar het zou zeker een spraakmakende zet zijn.

De tent waar Klein optrad, trok al ruim voor zijn show een volle menigte. De omgeving bij het podium was afgebakend met hekken en beveiliging, zoals beschreven door onze verslaggever ter plaatse.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Ongeveer achtduizend mensen konden zich bij het podium verzamelen, terwijl het totale aantal bezoekers van het festival rond de 30.000 lag.

Om de drukte te reguleren, werden hekken geïnstalleerd nabij de tent en deze werden omstreeks 21.00 uur gesloten. De organisatie overzag de menigte ook met behulp van drones vanuit de lucht.

1. Zal dit betekenen wat velen denken?
2. Toch wel opvallend! Dit lijkt inderdaad een hint te zijn.
3. Dit zou natuurlijk zo maar eens een feit kunnen gaan worden.
4. Wellicht gaat dit toch de werkelijkheid worden straks.
5. Ik denk dat heel veel mensen dit willen weten.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven