Albert Heijn roept producten terug: Klanten krijgen geld terug!

WhatsApp Image 2024 05 17 at 083404 1jpeg

Uit voorzorg heeft supermarktketen Albert Heijn de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” uit de schappen gehaald.


Volgens de website van AH heeft Streeckgenoten besloten om de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” met een THT van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024 uit de verkoop te halen.


Deze maatregel is genomen omdat er wellicht sporen van tarwe, granen en mosterd in het product aanwezig zijn, terwijl deze allergenen niet op de verpakking staan vermeld.


Vanwege een productiefout is de grillworst van een andere Streeckgenoten-slager in deze verpakking terechtgekomen, waardoor de allergenen tarwe, glutenbevattende granen en mosterd niet zijn vermeld op het etiket.


Een waarschuwing voor mensen met een allergie voor bepaalde stoffen. Het wordt sterk aanbevolen om dit product niet te consumeren.


Klanten die het product hebben gekocht wordt geadviseerd om het terug te brengen naar de winkel, waar ze het volledige aankoopbedrag kunnen terugkrijgen.


Voor mensen zonder gluten- of mosterdallergie is het product veilig om te consumeren.


Neem voor eventuele vragen contact op met het servicekantoor van Streeckgenoten via telefoonnummer +31 138505920 of bezoek Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.


Indien je dit product in huis hebt, kun je het aankoopbedrag terugkrijgen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven