Schrik zit er goed in bij Peter Gillis: ‘Het werd zwart voor mijn ogen’😱😲

Peter Gillis is door zijn programma Massa is Kassa een bekende Nederlander geworden en dus wordt hij overal herkend.

De multimiljonair is dol op ongezonde snacks en dus krijgt hij waar hij ook komt, van alles aangeboden door zijn fans.

Toch moet hij voortaan oppassen met wat hij aanneemt want onlangs ging het goed mis. ,,Ik ben laatst gedrogeerd in een café.”

Op straat en elders wordt Gillis voortdurend aangesproken door mensen die met hem op de foto willen of hem iets lekkers willen aanbieden.

Helaas is Peter er nu achter gekomen dat er ook mensen zijn met verkeerde bedoelingen, die het niet goed met hem voor hebben.

,,Samen met Nicol vind ik het gezellig om zo nu en dan een drankje ergens te doen”, legt Peter uit in weekblad Privé.

,,Normaal hebben we een vaste kroeg, waar vrijwel alleen maar gay jongens komen. Nicol voelt zich daar prettig, omdat ze daar zichzelf kan zijn.”

Laatst besloten Peter en Nicol een bezoekje te brengen aan een ander kroegje in plaats van hun vaste kroeg en daar ging het fout.

,,Drie weken geleden zat ik met Nicol in een Nederlandse kroeg en kreeg ik biertjes aangeboden. Bij een van die glazen werd ik helemaal niet goed. Ik tolde op mijn benen en het werd zwart voor mijn ogen.”

De multimiljonair voelde dat hij wankel op zijn benen stond en raakte compleet in paniek. Het lukte hem nog net om naar buiten te gaan voor frisse lucht.

,,Wat blijkt nou? Iemand heeft iets in mijn biertje gestopt! GHB of wat dan ook, dat is toch niet normaal? Ik was gedr0geerd!”

Voor Peter was dat dan ook de laatste keer dat hij iets heeft aangenomen van een vreemde. ,,Net als de vele worstenbroodjes die men thuis an het hek van mijn villa hangt.

Ik kan ze niet opeten, wie weet heeft iemand er wat ingestopt”, legt hij uit. ,,Door dit voorval ben ik zo angstig geworden. Het is een gekke wereld.”

Scroll naar boven