Zwangere vrouw moet nog bevallen van kindje maar is nu al op zoek naar nieuwe partner!

De naam Blogmama heeft begin 2023 veel aandacht gekregen op sociale media.

De 38-jarige blondine, die vooral actief is op platforms als OnlyFans, TikTok en Instagram, staat bekend om haar voorkeur voor jongere mannen in de twintig, wat haar populariteit op sociale media heeft vergroot.

Recentelijk is het echter wat rustiger rondom haar, omdat ze zwanger is. De vader van het kind is onbekend en volgens de informatie heeft ze geen relatie met hem.

Cynthia, de echte naam van Blogmama, is al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Maar dat weerhoudt haar er niet van om alvast op zoek te gaan naar een nieuwe partner voor na de bevalling.

Cynthia heeft niet veel eisen voor een potentiële partner. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud, waarbij een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke ‘issues’ geen dealbreakers zijn.

“`html

Het is zeer wenselijk om een goed gevoel voor humor te hebben, en tatoeages zijn ook pluspunten, hoewel ze aangeeft dat ze geen vereisten zijn.

Cynthia benadrukt dat haar nieuwe partner niet per se een vaderrol hoeft op zich te nemen, omdat de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.

Het is voor Cynthia belangrijk dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij voor de kosten opdraait.

“`

Scroll naar boven