Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, heeft op een opmerkelijke manier geprobeerd zwanger te worden van haar verloofde Twinno.

Haar verloofde zit echter momenteel in de gevangenis. Haar verhaal, dat ze op TikTok heeft gedeeld, is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nog ongeveer een jaar te gaan. Hij kwam met een creatieve maar onconventionele methode om toch vader te worden.

Twinno verzamelde zijn sperma in een plastic bekertje terwijl hij werd geobserveerd door zijn celgenoot, en goot dit vervolgens over in een broodzakje.

Een gevangenismedewerker stuurde dit zakje naar Nesha, en binnen slechts twee dagen ontving ze het ‘babymateriaal’ via de postbode.

Een waarzegger en een dokter werden door haar geraadpleegd, waarbij de laatste haar vertelde dat ze ongeveer 10 procent kans op succes had.

Nesha ging met deze informatie aan de slag en wachtte op haar vruchtbare dagen om het sperma te gebruiken.

Ondanks meerdere pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.

Nesha deelt haar teleurstelling in een emotionele video: ”Het heeft mijn hart gebroken”, en voegt toe, “Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Nu ze niet zwanger is geworden, heeft Nesha besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: ”We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Scroll naar boven