Wonderen bestaan: Smeer paracetamol in je haar en dit zal er gebeuren!πŸ™πŸ˜(3 minuten lezen)

Wonderen bestaan: Smeer paracetamol in je haar en dit zal er gebeuren!πŸ™πŸ˜(3 minuten lezen)

30 december 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Iedereen is zich bewust van de paracetamol bijwerkingen, maar de paracetamol bijwerkingen zijn niet allemaal negatief.

Je kan namelijk zo veel met dit simpele pilletje behalve je hoofdpijn stillen. Wedden dat je van de volgende paracetamol bijwerkingen nog nooit had gehoord?

1. Haarverzorging

Hier heb je 3 pilletjes voor nodig. Deze vermaal je vervolgens en voeg je daarna toe aan je shampoo. Als je dat gedaan hebt kan je het direct op de hoofdhuid aanbrengen zoals altijd. Goed inwrijven en grondig afspoelen. Je zal versteld staan hoe snel je van je roos af bent!

2. Huidverzorging

Heb jij last van psoriasis of acne? Dan kan paracetamol misschien wel de oplossing zijn. Hier heb je vijf pilletjes voor nodig die je weer verkruimelt.

Stop dit vervolgens in een half gevuld glas met lauw water en roer het totdat je de pillen niet meer ziet. Smeer het dan gewoon op je huid en je zal snel verschil merken.

3. Zweetvlekken

Die zweetvlekken in je kleding kunnen soms best hardnekkig zijn, en die vieze gele vlekken laat je het liefst niet aan de hele wereld zien.

Maak daarom gewoon een pasta van twee pilletjes en breng het aan op de gele plekken. Als je de kleren vervolgens op 30 graden in de wasmachine stopt komen ze er zo goed als nieuw uit.

4. Tuinplanten

Paracetamol kan zelfs gebruikt worden om ethyleen en schimmel te bestrijden. Deze twee zijn de grote vijanden van elke tuinplant.

Maar wat doe je er precies aan? Pak een paar pilletjes, vermaal ze en mix ze in wat water. Spuit het dan op je planten via een plantenspuit en voilΓ !