Donkere wolken boven hoofd van Olcay Gulsen: Ex-schoonmoeder eist 100.000 euro!😱😲

In de uitzending van Shownieuws was Olcay Gulsen get onderwerp van gesprek. Gulsen zou geld hebben geleend van haar ex-schoonmoeder, maar nog steeds niet hebben terugbetaald.

Het gaat niet om een klein bedrag maar om een bedrag van 100.000 euro. Dit bedrag zou Olcay geleend hebben toen haar bedrijf Supertrash in financiële problemen zat.

De advocaat van haar ex-schoonmoeder, Bram Mous, laat dit maandag in de uitzending van Shownieuws weten.

Het modebedrijf Supertrash was jarenlang succesvol, echter ging het zo’n vier jaar geleden failliet. Mous laat weten dat het bedrijf van Olcay in 2015 al in zwaar weer zat.

Olcay had in die periode aan de moeder van haar ex Frans Ghazi geld gevraagd. Dit zou gaan om een bedrag van twee keer vijftigduizend euro.

De advocaat laat weten dat er toen mondelinge afspraken waren gemaakt over een terugbetalingsregeling. Tot op heden heeft Olcay nog geen cent terugbetaald.

Vorige week meldde Yvonne Coldeweijer al op Instagram dat er een zitting komt tegen Olcay. Mous bevestigt dit en laat weten dat de zitting 21 juni zal plaatsvinden in de rechtbank van Amsterdam.

Shownieuws heeft contact proberen te leggen met de advocaat van Ocay, echter is dit niet gelukt. Haar management wil niet reageren.

Over de auteur

Scroll naar boven