Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

In een recent nieuwsbericht is onthuld dat Winston Post, bekend van zijn rol in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk vorige week.

Post, 51, deelde met het tijdschrift Story zijn schokkende ervaring. Hij was onderweg naar de boeklancering van Fajah Lourens, toen het ongeluk gebeurde dichtbij zijn huis, bij het oprijden van de snelweg.

Een andere bestuurder, die ook de snelweg op wilde rijden en voorrang had moeten verlenen aan Post, veroorzaakte een botsing door dit niet te doen.

Post kwam ongedeerd uit het ongeval, maar hetzelfde kon niet gezegd worden voor de andere bestuurder, die bewusteloos leek in zijn voertuig.

”Ik zag dat hij bewusteloos tegen het raam aan leek te liggen.” De man gaf in eerste instantie geen teken van leven.


Naar verluidt handelde de voormalige GTST-acteur snel door eerste hulp te verlenen en omstanders op te roepen de hulpdiensten te bellen.


Enkele van deze omstanders waren toevallig rechercheurs. Post, die terughoudend was om de man te verplaatsen vanwege mogelijke rug- of nekletsel, slaagde erin de man bij bewustzijn te brengen.


Na een controle door medisch personeel bleek dat zowel Post als de andere bestuurder geen ernstige verwondingen hadden opgelopen.


Echter, Post zijn nieuwe auto werd onherstelbaar beschadigd en zal naar verwachting gesloopt moeten worden.


De acteur betreurt het verlies van zijn auto, die hij slechts enkele weken in bezit had, maar benadrukt de ernst van de schade.


Scroll naar boven