Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

Onlangs liet Wilfred Genee, de 56-jarige presentator van Vandaag Inside, doorschemeren in een gesprek met RTL Boulevard dat hij openstaat voor een mogelijk vroegtijdig einde van het programma.

“Dat zou ik ook goed vinden,” zei hij, waarbij hij aangaf vrede te hebben met een eventuele afronding van het programma.

Tijdens zijn onlangs genoten twee weken vakantie, een periode die hem erg goed deed, had Genee geen contact met collega’s Johan Derksen en René van der Gijp.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Echter merkte hij op dat Hélène Hendriks, die door sommigen de ‘talkshowkoningin’ wordt genoemd, het uitstekend deed in zijn afwezigheid.

Genee ziet Hendriks niet als een bedreiging voor zijn positie, gezien het succes van het programma: “Zolang wij scoren zoals wij dat doen, zie ik haar niet als een bedreiging.”

Wanneer ik naar de doelen kijk die zijn behaald, zie ik het niet zo.”

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Genee zei over zijn toekomst bij Vandaag Inside: “Als het nu zou stoppen, zou ik dat ook goed vinden. Het houdt toch een keer op.”

Hij benadrukte dat zowel hijzelf, de binnenkort 75-jarige Derksen, als de 62-jarige Van der Gijp al lang in het vak zitten en dat er een natuurlijk einde komt aan hun carrière.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Volgens Genee loopt het contract nog ongeveer anderhalf jaar: “Dan is het mooi geweest.” Deze opmerkingen suggereren dat Genee en zijn collega’s het einde van hun tijd bij Vandaag Inside in zicht hebben.

Noa Vahle, bekend als voetbalverslaggeefster bij Veronica en dochter.Linda de Mol heeft een opmerkelijke carrière opgebouwd, mede dankzij haar tijd bij Vandaag Inside.

Haar loopbaan bij het programma begon als redacteur en ze wist al snel indruk te maken op bekende figuren zoals Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

In een gesprek met Voetbal International deelt ze haar visie op succes: “En het is heel simpel: je dwingt respect af door hard te werken. Dat moet je overal doen dus ook bij hen.”

Van je collegas moet je het maar hebben: Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning!

”Ik ben ook wel iemand die veel tijd steekt in haar voorbereiding. Daar zou ik nooit nat op gaan.”  Ze is ook dankbaar voor de begeleiding van collega’s zoals Genee en Hélène Hendriks.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Aan Wilfred vraag ik ook weleens advies wat ik moet doen en dat geeft hij met alle liefde”, en “Met Hélène Hendriks spar ik ook heel veel. Die kan ik altijd“`

“Het is soms heel intens, vooral op de momenten voor de live-uitzendingen voordat we de show in gaan.”

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Een ander interessant aspect van haar verhaal is de interactie van Vahle met het VI-trio, voornamelijk met Van der Gijp.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

In Voetbal International deelt ze een anekdote: “Soms, vlak voordat ik live moet, hebben ze het nog over hele ordinaire dingen. Dan denk ik: Niet nu! René had het bijvoorbeeld een keer over het stomen van je poes.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Achter de schermen is de dynamiek vaak intenser dan op televisie, maar Noa lijkt goed overweg te kunnen met de scherpe humor van de heren.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’


“`

Scroll naar boven