Werknemer Peter Gillis zwaar de pineut: ‘Waarom zou je je zo laten gebruiken’😮😢(2 minuten lezen)

Werknemer Peter Gillis zwaar de pineut: ‘Waarom zou je je zo laten gebruiken’😮😢(2 minuten lezen)

26 juni 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Peter Gillis zit momenteel op een streng dieet en dus mag hij niet meer zoveel snoepen en proeven, kortom een straf voor Peter.

Samir is daarom de klos op een horecabeurs. Samir is de persoon die alles moet proeven, ook de dingen die hij niet lust.

De kijkers van Massa is Kassa’ hebben vooral medelijden met Samir. Op de beurs dwingt Peter, Samir hem min of meer een ijsje met advocaat te eten.

“Ik lust het niet baas”, zegt Samir dan nog. Waarop Peter zegt: “Maar de klanten wel. Proeven dus!” Vervolgens steekt Samir het toch maar in zijn mond. 

‘Ik mag toch hopen dat Samir een heel goed salaris heeft, waarom zou je je anders zo laten misvbruiken?’ vraagt een kijker zich af.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Chantal Janzen doet verdrietige onthulling: ‘Hij zou er niet mee stoppen’😱😥

Een ander zegt: ‘Samir moet alles voorproeven. Zelfs ijs met advocaat. Peerke snapt niet dat de beste man geen alcohol mag, maar Peerke zijn enige religie is Hatseflatsen.’

Momenteel heeft de grote baas het zwaar en ligt hij behoorlijk onder het vergrootglas. Zijn villa is nog steeds niet verkocht omdat de koper onbereikbaar is.

Ook ligt Peter overhoop met diverse gemeenten en heeft hij afgelopen week een vervelend bericht op de mat gekregen, namelijk een dwangsom van maar liefst 250.000 euro.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Collegas vertikken samenwerking René Le Blanc: ‘Dit slaat helemaal nergens op’😲🤨