Wendy van Hout over grote twijfels: ‘Ik dacht waar ben ik in beland’

Wendy van Hout deelt haar geluk over de relatie met Peter Gillis, maar onthult ook de initiële twijfels die ze had aan het begin van hun samenzijn in een openhartig gesprek met Party.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

Van Hout vertelt: “Ik dacht: waar ben ik in beland?” waren de woorden waarmee ze haar gevoelens destijds omschreef.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

De band met Gillis heeft Wendy veel vreugde en materiële vervulling gebracht, maar tegelijkertijd voelt ze dat haar persoonlijke leven meer in de schijnwerpers is komen te staan.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Wendy merkt op dat zelfs in formele settings zoals de rechtbank, mensen haar nu anders behandelen vanwege haar associatie met Peter.

Mannen van RoddelPraat komen met ernstig nieuws over Wendy van Hout!

Ik heb een privé-rechtszaak
“`Wendy vertelt aan weekblad Party: “Ik heb heel hoge dwangsommen opgelegd gekregen, en dat vind ik echt absurd. In mijn ogen gebeurde dit alleen omdat de naam van Peter genoemd werd in de rechtbank.”

Desondanks heeft Wendy nooit overwogen om hun relatie te beëindigen, ondanks de uitdagingen en de “circus” aan aandacht die eromheen hangt.

Wendy voegt eraan toe: “Dat zo’n rechter daar dan in meegaat en mij laat bloeden met zulke hoge dwangsommen, omdat ik een partner met centjes heb, vind ik erg kwalijk.”

De nieuwste aanwinst waar Peter Gillis blij mee is, wordt groots uitgepakt, aangezien het meer zijn ding is.

Peter Gillis blij met nieuwste aanwinst: ‘Groots uitpakken is meer mijn ding’

“Maar nu ben ik met mijn bedrijf als een speer aan het gaan, dus ik heb geen tijd meer om alles te lezen, zoals dat ik word uitgemaakt voor asociale snol.”

Peter Gillis deelt vieze sneer uit aan ex Nicol Kremers: ‘zodat ze zich niet schuldig voelen’

Zij laat gelukkig weten dat ze dergelijke commentaren nu van zich af kan zetten met de gedachte: “Deze opmerking is zó slecht.”

Scroll naar boven