Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

Zoals inmiddels heel Nederland wel heeft Peter Gillis na de breuk met Nicol Kremers, opnieuw de liefde gevonden in Wendy van Hout.

Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

Wendy werd direct in de familie Gillis opgenomen en zij was dan ook te zien in het laatste seizoen van de serie Massa is Kassa.

Geschrokken Wendy van Hout in paniek: ‘hij heeft een engel op zijn schouder gehad’

Het is geen geheim dat Peter Gillis behoorlijk wat problemen op zijn bordje heeft liggen, dit vanwege zijn ex en allerlei toestanden op zijn vakantieparken.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

Gelukkig voor Peter heeft hij een nieuwe partner die hem door dik en dun steunt. Wendy heeft dan ook een duidelijk betoog op haar Instagram account geplaatst.

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur: ‘Triest, heel triest’

In haar bericht wordt direct duidelijk dat haar liefde voor Peter Gillis groot is en dat zij enorm trots op hem is en hem altijd zal steunen. Ze schrijft bij een selfie:

Wendy van Hout is Nicol Kremers spuugzat: ‘tal van leugens over mij te verspreiden’

“Zoals jij is er maar 1, ijzersterk en nooit klagend en nog altijd positief. Ik sta nu 6 maanden naast jou en ik zie wat er om jou heen gebeurd. Vol onmacht kijk ik mee en ben er voor je waar ik iets kan betekenen.

Wendy van Hout is het helemaal zat: ‘ze sturen priveberichten’

Hoe jij turbulentie of zeg maar gerust storm incasseert dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen, een ieder ander had dit mentaal niet eens overleefd.”

Peter Gillis blij met nieuwste aanwinst: ‘Groots uitpakken is meer mijn ding’

Wendy sluit af met: “IJZERSTERK dat ben jij en toch….maak ik me soms zorgen als ik zie hoe je keer op keer neergesabeld word door onjuistheden met uit contexten getrokken teksten die ook nog eens gebagatelliseerd worden.

Peter Gillis blij met nieuwste aanwinst: ‘Groots uitpakken is meer mijn ding’

Daarnaast kennelijk normaal is een persoon openlijk te beledigen op uiterlijk of postuur. Mij raakt het enorm omdat ik van jou hou. IJZERSTERK dat ben jij!!!Samen voor altijd.”

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

De warme boodschap van zijn vrouwtje laat Gillis niet koud. Hij reageert: “Lieve schat dank je wel voor de mooie woorden en weet je zonder jou kan ik het ook niet. hou van jou xxxx”

Over de auteur

Scroll naar boven