Man (30) wordt weduwnaar en krijgt flinke erfenis: Rouwen duurt maar 48 uur

Na het overlijden van zijn echtgenoot, de voormalige priester Philip Clements (81), stond de 30-jarige Roemeen Florin Marin in de schijnwerpers.

Florin en Philip, met een leeftijdsverschil van 51 jaar, trouwden in 2017 toen Florin 24 was en Philip 78. Na drie jaar huwelijk overleed Philip, waardoor Florin een aanzienlijke erfenis ontving.

In een interview met DailyMail liet Florin weten dat hij maandelijks 2.000 euro ontvangt en daarnaast een bedrag van ongeveer 170.000 euro en een huis ter waarde van 120.000 euro heeft geërfd.

Philip, die 50 jaar lang priester was, ging met pensioen, kwam uit de kast en verhuisde met Florin naar Boekarest. Daar kochten ze een huis dat direct op Florins naam werd gezet.

Philip’s gezondheid ging snel achteruit na de verhuizing naar Roemenië, en hij overleed uiteindelijk in een verzorgingshuis.

In het gesprek verklaarde Florin dat zijn rouw slechts 48 uur heeft geduurd.Het duurde. “Philip zou niet hebben gewild dat ik verdrietig was.”

”Hij zei dat ik vrolijk moest zijn. Dat heeft me veel geholpen bij het verwerkingsproces,” zegt hij. Deze houding heeft kritiek opgewekt van de familie van Philip, die Florin beschuldigen van golddigging.

Anthony, de broer van Philip, is woedend en voelt zich beroofd. “Mijn broer is gewoon beroofd. Ik heb het hem nog gezegd, maar hij wilde niet luisteren,” zegt hij.

Na Philips overlijden vond Florin al snel een nieuwe liefde in Jeronimo Jesus de Vega, gevolgd door zijn huidige verloving met de Duits-Italiaanse hotelbaas Giovanni Messina (53).

Florin, die zichzelf beschrijft als een modeprinsesje, geniet van merkkleding en luxe reizen. Over zijn huidige relatie zegt hij:

“Ik ben een special catch en wil ook zo behandeld worden.” Hoewel hij verloofd is, twijfelt hij over een volgend huwelijk. “Ik weet niet of ik ooit weer wil trouwen,” deelt hij.

Scroll naar boven