Waylon komt met update na zijn slippertje: ‘Wij gaan dat met elkaar oplossen’😌🤨

Waylon kwam zo’n twee weken geleden met een statement naar buiten, de zanger bevestigde dat hij inderdaad vreemd was gegaan.

Zijn bericht op Instagram heeft hij inmiddels verwijderd en heel Nederland wil natuurlijk weten hoe het nu tussen hem en Bibi gaat.

De zanger spreekt zich voor de camera van RTL Boulevard voor het eerst uit. ‘Het gaat goed, het gaat goed’, verzekert Waylon.

‘Ik heb een statement gedaan naar aanleiding van alle geruchten. En daar wil ik het ook bij laten.’ Over het verwijderen van zijn statement zegt hij: ”Vervuiling is nooit leuk.”

Waylon wil het bij zijn eerdere reactie laten maar toch laat de zanger iets los over hoe de situatie tussen hem en Bibi nu is.

‘Verder is dit een privékwestie van ons en wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen.’ Het gezin gaat dit zomer dan ook als gezin met elkaar op vakantie in de zomer.

‘Absoluut met het gezin op vakantie’, zegt hij kort en krachtig. ‘Scandinavië is het plan voor dit jaar. Dus ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken.’

Scroll naar boven