Vrouw (30) was uit op het geld van deze man (63): ‘Toch verliefd op hem geworden’

Carrie, 30 jaar oud, heeft een onverwachte wending meegemaakt in haar relatie met de 63-jarige Randy. Het koppel, dat elkaar enkele jaren geleden via Tinder leerde kennen, heeft een uniek liefdesverhaal.


Aanvankelijk had Carrie haar Tinder-leeftijdsvoorkeur ingesteld op maximaal 99 jaar met een specifiek doel: het vinden van een welgestelde man.


Carrie was open over haar initiële intenties. Ze zegt: ”Ik dacht aan een zakelijke transactie. Toen ik Randy ontmoette dacht ik meteen aan geld, mijn plan was om hem leeg te trekken, en daarna weg te gaan.”


Echter, haar gevoelens voor Randy evolueerden en hun relatie transformeerde van een financiële arrangement naar oprechte liefde.


Tijdens een gesprek in de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, deelde Carrie haar waardering voor Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.

“`html

Randy bleef betrokken, ondanks een pauze in de communicatie waarin Carrie een poging deed haar leven op de rails te krijgen.

Hij nam opnieuw contact op met Carrie, die destijds geen auto had en te voet naar haar werk ging. “Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.”

Na meer dan een jaar online communicatie besloten Carrie en Randy elkaar persoonlijk te ontmoeten, ondanks dat Randy in die periode tienduizenden euro’s aan Carrie had besteed.

Carrie geeft toe zich schuldig te hebben gevoeld over de situatie. Na drie jaar samen te zijn, beweert het stel dat hun relatie gebaseerd is op echte liefde.

Hoewel Carrie nog steeds ‘zakgeld’ ontvangt van Randy vanwege haar uitgavenpatroon, is hun relatie nu gebaseerd op wederzijds begrip en respect.

“`De dynamiek is veranderd. “Randy betaalt soms wat dingen voor me.”

Ze besteedt het meeste geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account. Hiermee vermaakt ze nu een ander publiek.

Scroll naar boven