Vrouw doet bizarre ontdekking in telefoon echtgenoot: ‘Ik schrok ontzettend’

Jane, 40 jaar oud, is ten einde raad nadat ze in de telefoon van haar partner aan het bladeren was. Daar vond ze berichten waarin haar man vreselijk over haar sprak.

Met toestemming van haar man kon Jane Lewis uit New Jersey in zijn telefoon kijken, en wat ze daar las, zette haar wereld op zijn kop. De berichtjes die haar man naar zijn vriend stuurde, waren verschrikkelijk.

Volgens Jane, in gesprek met Kennedy News: “Ik was aan het scrollen door zijn berichten om te zien met wie hij aan het praten was. Toen zag ik een gesprek tussen hem en zijn beste vriend.”

“Ik weet dat ze elkaar niet zo vaak berichten sturen, dus ik hoefde niet lang te scrollen. Maar toen ik zag wat hij stuurde en hoe hij mij omschreef, schrok ik ontzettend.”

“Ik zag een bericht van toen we net samen waren. Hij schreef aan zijn beste vriend dat hij me gebruikte voor het geld, dat ik een ‘lelijke stinksnol’ was waarmee hij niet naar bed wilde.”

”Maar hij ging nog veel verder. Hij noemde me een goedekope h*er die wanhopig was en dat ik hem al had gevraagd in te trekken zonder dat hij me gen*ukt had.”

”Ook liet hij zijn vriend weten dat hij ‘meerdere vrouwen’ had die veel knapper zijn dan ik.” In de volgende berichten schreef hij vervolgens een heel ‘actieplan’.”

”Dat ging over hoe hij me een tijdje zou gebruiken om me daarna te dumpen. Dat zou hij doen om mij gelukkig te maken”, aldus Jane.

Jane is al zes jaar samen met haar man (35) en is moeder van drie kinderen. Ze besloot hem te confronteren met hetgeen ze gelezen had.

Haar man gaf aan dat hij zich ontzettend schaamt en heeft zijn spijt betuigd. ”Hij was heel verdrietig en heeft zijn excuses aangeboden.

Er wordt gezegd dat hij zijn gedrag toeschrijft aan een laag zelfbeeld en heeft gevraagd om tijd voor zelfverbetering, maar ik ben niet zeker.

Dit zijn geen zomaar woorden, zeker niet als het herhaaldelijk gebeurt. Ik weet niet of ik verder kan. Het heeft me veel verdriet gedaan. Als hij me een vraag stelt, antwoord ik: ‘Ik ben niet dom, alleen lelijk’.

Als iemand zulke dingen over je schrijft, heeft dat een impact. Mijn zelfvertrouwen is helemaal weg, en dat niet alleen. Ik twijfel ook aan ons huwelijk.

Als ik dit eerder had geweten, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet echt niet hoe ik hiermee moet omgaan. Het doet me zoveel pijn.

Scroll naar boven