Vrouw heeft relatie en zoon met kermisattractie: ‘Ik bezoek hem regelmatig’

De 46-jarige Gaëlle Engel uit Frankrijk is een zogeheten objectofiel. Engel kan dus verliefd worden op objecten.

Engel had maar liefst zeven jaar lang een relatie met een achtbaan. Maar deze relatie is nu voorbij, want Engel heeft nu de liefde gevonden in een andere kermisattractie.

Jaren geleden was Engel in het Duitse Holiday Park waar de achtbaan Sky Scream staat. Haar hart begon direct sneller te kloppen bij de eerste ontmoeting.

De relatie met Sky Scream was intens. Telkens wanneer ze haar achtbaan bezocht, klampte ze zich vast aan de constructie en sprak urenlang tegen de achtbaan.

Het ging verder dan alleen kletsen tegen de achtbaan. Engel werd ook opgewonden zodra ze contact met Sky Scream maakte.

Helaas kwam er een einde aan de relatie

Doordat anderen een keuze maakten, was Engel niet langer welkom in het park. Het personeel was klaar met het gekreun en geklets tegen de attractie.

Het park legde haar een toegangsverbod op, waardoor ze haar grote liefde niet meer kon bezoeken en zien. Hierdoor kon ze niet anders dan de relatie verbreken.

Gelukkig zijn er ontzettend veel attracties in de wereld, waardoor Engel inmiddels weer gelukkig is in de liefde. Haar geliefde kermisattractie staat namelijk in het Franse Bordeaux.

Haar grote liefde heet Gravity. Ditmaal wil ze haar liefde dan ook direct verzegelen en zal ze met de attractie trouwen.

Ze laat er ook geen gras over groeien, want ze beweert zelfs een zoon te hebben met Gravity. Ze noemt haar zelfgemaakte modelversie haar zoon.

Het verdrietige is echter dat haar zoon bij haar thuis woont en zijn vader dus niet vaak kan zien. “Ik bezoek hem

Ik volg zijn werk regelmatig en wanneer hij ‘op tour’ gaat.

Scroll naar boven