Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

In de nieuwste aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge”, dat zich richt op onconventionele koppels, delen Coral en Illias een intieme kijk op hun unieke relatie.


Dit programma staat bekend om het tonen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.


Coral, die bij geboorte als vrouw werd geclassificeerd, identificeert zich nu als non-binair, wat aantoont dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen man of vrouw zijn.


De reis van Coral naar zelfacceptatie begon al op jonge leeftijd. Toen ze negen was, ontdekte ze lange zwarte haren op haar kin, een teken van hirsutisme, wat wijst op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.


Dit was echter nooit een groot probleem voor Coral, die jarenlang haar baardharen verwijderde, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.


Coral’s verhaal kreeg een wending toen ze online de liefde van haar leven ontmoette: Illias. Illias, geboren als vrouw maar nu een man, waardeert Corals natuurlijke baardgroei enorm.


Illias, openhartig over zijn gevoelens, zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”


Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde, besloot Coral in maart 2022 te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien. Illias is overduidelijk gecharmeerd van deze verandering.


Hij uit zijn bewondering door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”


Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Scroll naar boven