Monique stemt in met voorwaarde André: ‘Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden’😌😯

Het leek even koek en ei tussen André en Monique, het duo genoot van een romantische vakantie in Amerika.

Naar verluidt was hun contact bij thuiskomst weer bekoeld omdat Monique volgens de volkszanger de paparazzi zou hebben ingelicht over hun verblijfsplaats. 

De zanger en de blondine worden wel steeds vaker weer samen gespot en Hazes komt nu volgens Yvonne Coldeweijer met een voorwaarde.

De roddelkoningin laat op haar juicekanaal weten dat de zanger wil dat Monique per direct stopt met de boycot van zijn moeder Rachel.

Monique doet er tot op de dag van vandaag nog steeds alles aan om hun zoontje weg te houden bij oma Rachel. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, aldus Coldeweijer. 

André schijnt helemaal klaar te zijn met deze boycot en heeft aan Monique laten weten dat zijn zoontje zo snel mogelijk zijn oma weer moet zien.

“Anders kun je een eventuele relatie tussen ons wel vergeten”, heeft hij naar verluidt tegen Monique gezegd. “Krijg nou wat, André met een ruggengraat?”, grapt Coldeweijer in haar post. 

Om de vrede te bewaren heeft Monique ingestemd met een ontmoeting. “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen”, aldus Coldeweijer.

Over de auteur

Scroll naar boven