Volwassen vrouw dwingt jongen (13) het bed met haar te delen: ‘Nu moet hij vader zijn’

Daily Mail komt met een wel heel krankzinnig bericht. In het Amerikaanse Colorado raakte een 31-jarige vrouw zwanger van een 13-jarige die haar zelfs mama noemt.

Vrouw (31) zwanger van jongetje (13): ‘Hij zit er helemaal doorheen’

De desbetreffende jongen zag Andrea Serrano als een belangrijk persoon. Zij was zijn vertrouwenspersoon en de 13-jarige noemde haar zelfs mama.

De vrouw randde hem aan en dwong hem om de lakens te delen met haar. Serrano bleek na die keer in verwachting te zijn.

Niemand wist hier iets van totdat de jongen huilend het verhaal vertelde aan zijn therapeut, laatstgenoemde nam direct contact op met de autoriteiten.

Vrouw (31) zwanger van jongetje (13): ‘Hij zit er helemaal doorheen’

Andrea werd in juni vorig jaar aangehouden. Tijdens het verhoor bevestigde ze het verhaal van de jongen en kwam ze ook nog eens met de mededeling dat ze in verwachting was.

Normaliter zou iemand voor zoiets tien jaar worden opgeborgen, echter ging ze akkoord met een plea deal dat haar aangeboden werd door justitie.

De vrouw hoeft niet achter slot en grendel maar moet zich dan wel als zedendelinquent laten registreren. De 10 jaar wordt er voorwaardelijk aan toegevoegd.

Vrouw (31) zwanger van jongetje (13): ‘Hij zit er helemaal doorheen’

Bij de familie van de jongen is deze deal een klap in het gezicht en de moeder van de jongen is dan ook witheet. ‘Mijn zoon is een tiener die niet meer van zijn jeugd kan genieten.’

‘Ze dwong hem het bed met haar te delen, en nu moet hij vader zijn. Hij heeft dit nooit gewild en zit er helemaal doorheen. En wat doet justitie?’

‘Als het andersom was geweest, een 31-jarige man met een 13-jarig meisje, was dit heel anders gegaan. En dan heeft Andrea ook nog de volledige voogdij gekregen.’

Vrouw (31) zwanger van jongetje (13): ‘Hij zit er helemaal doorheen’

Het kindje is inmiddels geboren en voor de 13 jarige jongen is het maar afwachten hoe het zal geen verlopen in de toekomst.

Over de auteur

Scroll naar boven