André Hazes eindelijk openhartig: ‘Het was de zwaarste nacht van mijn leven’😲😥

Een tijd geleden sprak André Hazes in Waar is de Mol over zijn zoontje André junior die levenloos ter wereld was gekomen.

André reisde destijds met Johnny de Mol naar Cuba. Tijdens een autorit vertelt hij alles over zijn zoontje, die hij ‘briljant’ en ‘een clown’ noemt.

Maar ook de horrorbevalling van Monique komt aan bod. ‘Dré is d0od geboren,’ onthult hij. ‘We waren in het ziekenhuis en alles was goed.

Maar op een gegeven moment zagen we zijn hartslag steeds lager gaan.’ Monique werd met spoed naar de operatiekamer gebracht.

‘Daar kreeg ze een verdoving, maar ze moesten meteen aan het werk. Dus ze heeft alles gevoeld. Ze hebben haar letterlijk opengetrokken, want de navelstreng zat om André’s hoofd gekneld.

Hij kreeg steeds minder zuurstof.’ Toen het jochie ter wereld kwam, was hij helemaal slap. ‘Ik dacht, mijn kind is geboren maar het leeft niet.’

De wonderen waren de wereld nog niet uit want André junior maakte ineens geluid, iedereen kon opgelucht ademhalen. Toch waren niet alle zorgen de wereld uit. Het jochie had een minuut geen zuurstof gehad.

De artsen waren ervan overtuigd dat hij er iets aan over zou houden. ‘Hij zou in een rolstoel belanden of iets dergelijks,’ vertelt André. ‘Het was de zwaarste nacht van mijn leven.’ Maar zijn zoon blijkt kerngezond.

Over de auteur

Scroll naar boven