Zangeres Maan gooit handdoek in de ring en neemt drastisch besluit!🙏😲

De concertreeks Vrienden van Amstel Live zit er op en dus heeft zangeres Maan besloten om een pauze in te lassen.

Maar liefst twintig keer stond de zangeres in de line-up van Vrienden van Amstel Live en dus kunnen we wel stellen dat ze een drukke maand achter de rug heeft.

Maan heeft volop genoten van alle optredens en de geweldige sfeer, echter heeft zij wel een drastisch besluit genomen.

De zangeres heeft besloten om haar rust te gaan pakken de komende tijd. ,,Ik ga na Vrienden van Amstel Live eerst 2,5 maand niks doen”, zegt Maan in de podcast ‘Kraan aan de bar’.

Het is haar bedoeling om ons landje tijdelijk in te ruilen voor het buitenland. ,,Ik wil heel graag Italiaans leren, dus ik dacht misschien in Italië een cursus volgen.”

Maar de zangeres heeft nog meer plannen want in de podcast laat zij weten dat zij ook heel graag een reis zou willen maken naar Japan.

,,Heel even ‘uitzonen’, even kijken: wat is er allemaal gebeurd de afgelopen jaren, even loskoppelen. Ik denk dat dat wel heel fijn is.”

Inmiddels heeft ze alweer een tijdje een relatie met Goldband-zanger Karel Gerlach, echter is het niet de bedoeling dat hij mee gaat. ,,Ik ben niet heel vaak alleen, ik kan dat ook niet zo goed”, legt Maan uit.

Ze zit er aan te denken om alleen op vakantie te gaan. ,,S10 gaat weleens alleen op vakantie, ik heb er heel veel bewondering voor dat je dat kan en durft dus dat wil ik ook wel proberen.”

Scroll naar boven