Lil Kleine vertelt zijn kant van het verhaal: ‘Ik heb heel lang getwijfeld’🤨🤔(4 minuten lezen)

Lil Kleine vertelt zijn kant van het verhaal: ‘Ik heb heel lang getwijfeld’🤨🤔(4 minuten lezen)

6 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Vorige week vertelde Jaimie Vaes haar kant van het verhaal in de online serie ‘ Open Kaart’ van Robbert Rodenburg.

Lil Kleine is al tijden behoorlijk stil maar heeft nu besloten zijn versie te vertellen: ,,Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken.”

Inmiddels is het bekend dat de rapper zijn zoontje een jaar lang niet had gezien of gesproken. Volgens Jaimie lag dat echt aan haar ex jorik.

,,Als Jorik Lío eerder had willen zien, dan was dat al gebeurd. Het is zijn eigen keuze geweest om daar zo lang mee te wachten.

Volgens mij heeft zijn advocaat daar laatst antwoord opgegeven dat Jorik het zelf even wilde laten bekoelen”, legde Jaimie uit.

,,Lío is best wel intens. Hij heeft zijn eigen manier. Dat is niet altijd makkelijk voor Jorik, want er komt een hoop geduld bij kijken. Dus het is voor hem misschien ook moeilijk.”

Op Instagram laat Lil’ Kleine nu voor het eerst zelf van zich horen. Naar eigen zeggen heeft muziek hem ‘ontzettend veel moois’ gebracht, echter is er ook een ‘donkere kant’.

,,Roem, geld, drank en drgs is een gevaarlijke cocktail. Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt. In die relatie is het slechtste van ons beiden naar boven gekomen maar is ook het allermooiste wat is er is ontstaan: Lío.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’

Al een jaar heet Lil Kleine zijn zoontje niet kunnen vasthouden en hij laat weten dat dat dan ook als een nachtmerrie voelt.

,,Maar hij is ook de reden dat ik de strijd met mezelf aan ga en probeer een beter mens te zijn die betere keuzes zal maken”, schrijft de rapper.

Jorik vertelt dat zijn nieuwe singel met rapper Boef over het afgelopen jaar gaat. ,,Ik heb heel lang getwijfeld of ik de tekst op de single van Boef moest doen.

Zeker nu ik eindelijk weer contact heb met mijn kind. Maar dit komt uit mijn hart en moest er een keer uit.” Naar eigen zeggen is hij nu lang genoeg stil geweest,

,,Ik ben al heel lang stil en heb nooit mijn mond opengetrokken of met modder gegooid. Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken. Op dit nummer vertel ik mijn kant van het verhaal”, legt hij uit.

,,Aan het einde van de dag zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen keuzes. Voor mij is dit nummer een manier geweest om een hoofdstuk af te sluiten en hoop ik dat de toekomst er voor iedereen positief uitziet.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Danielle van t Schip openhartig over woorden van haar arts: ‘nog zes maanden’