Grote verbazing om verhaal Suzan en Freek: Dit zag helemaal niemand aankomen!😱🤔

Het duo Suzan & Freek zijn onafscheidelijk van elkaar en delen het podium en het bed samen. Onlangs vroeg Freek zijn liefde ten huwelijk en haar antwoord was uiteraard ja!

Juicechannel kwam onlangs met het bericht dat Freek betrapt was met zangeres Maan in de bezemkast bij De Vrienden van Amstel Live.

Uiteraard keken vele mensen vreemd op van dat bericht, dit daar niemand verwacht had dat Freek ooit zijn Suzan zou bedonderen met een ander.

,,Het gerucht gaat dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew party was.

Ook Maan was op deze party aanwezig en daar zouden Maan en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad. Het verhaal gaat namelijk dat de twee seks hebben gehad met elkaar in een bezemkast”, meldde Juicechannel eerder.

Toen het nieuws naar buiten kwam dat ze zich verloofd hadden, begreep niemand er nog iets van. Maar Juicechannel heeft nu meer informatie.

Suzan zou van zijn avontuurtje in de bezemkast af weten. ,,Ze hebben een open relatie en ze mogen dus af en toe een avontuurtje beleven met een ander.”

,,Meerdere bronnen hebben ons de afgelopen tijd gemeld dat Suzan & Freek een ‘open relatie’ hebben en dat ze dus af en toe een avontuurtje met een ander mogen beleven”, meldt Juicechannel op Instagram.

,,Ook melden de meeste bronnen ons dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet.”

Het aanzoek van Freek vond ook op een bijzondere dag plaats. ,,Heel toepasselijk op een maandag. Of de twee doorgaan met de open relatie als ze getrouwd zijn zal de tijd wel uitwijzen.”

Over de auteur

Scroll naar boven