Wil Monique Westenberg haar zin doordrijven: André Hazes mag zeker dokken?😲😬

Monique Westenberg is inmiddels weer terug van een gezinsvakantie met volkszanger André Hazes en hun zoontje Dre.

Haar volgers op Instagram werden overspoeld met vakantiekiekjes en de geruchten over een verzoening werden sterker en sterker.

Toch leek het er al snel op dat Monique na de gezinsvakantie het helemaal gehad had met de zanger. Zo plaatste ze onlangs ook een nare quote op haar Instagram.

Het is onduidelijk waarom Monique boos zou zijn op de zanger. wellicht ging ze uit van een verzoening en is ze nu teleurgesteld.

De kans is natuurlijk groot dat gehoopt had dat het weer goed zou komen tussen haar en Andre na hun vakantie in Thailand.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer laat weten dat het verhaal toch anders in elkaar steekt dan dat de meeste mensen denken.

Naar verluidt zou de blondine namelijk een boot willen hebben en deze zou dan betaald moeten worden door André.

De volkszanger is niet van plan een boot te kopen voor Monique en daarom zou zij dus boos op hem zijn. Dit omdat ze haar zin dus niet zou krijgen.

Yvonne laat zelfs weten dat Monique haar zoontje in zet om toch haar zin te krijgen bij papa André. Ze roep steeds dat de kleine man zo blij wordt van varen.

Vandaar dat Monique de laatste tijd ook allemaal foto’s plaatst van haar en kleine Dre op een boot. Dit zou zijn om haar ex over te halen en te pushen.

Auteur

Scroll naar boven