Volger ontdekt pikant detail in foto van koning Willem-Alexander: ‘Maxima boft’😲🤣

Afgelopen week bezochten Willem Alexander en Maxima Valkenburg. Het koppel begaf zich tussen de mensen en uiteraard werd het terras niet overgeslagen.

De recente watersnood eerder dit jaar. was de reden van hun onverwachte bezoek. Valkenburg werd zwaar getroffen door de overstromingen.

Ferry Philippi, eigenaar van een restaurant, had het koningspaar op zijn terras zitten. “Het koningspaar heeft zelf de rekening betaald. Ik moest er ook zelf bij komen zitten.

Ze waren heel geïnteresseerd hoe het nu gaat. We hebben ook gesproken over hoe we een watersnood in de toekomst kunnen voorkomen.”

Op social media zijn er veel foto’s verschenen van het paar in Valkenburg en op Dumpert verscheen een foto van de koning, genomen vanaf de zijkant.

Een volger merkt op: “Geweldig dat dit gewoon kan. Leuke vlotte vrijetijdskleding aan!” Echter is er één iemand die de foto iets beter bekeken heeft en tevens oog voor detail heeft.

Tjenkla is namelijk iets anders opgevallen: “Hey verrek Maxima boft… Onze prins heeft hele grote voeten…” Je weet wat ze zeggen over mannen met grote voeten!

Over de auteur

Scroll naar boven