Groot vakantiedrama voor Isa Hoes: Tegen wil in vast in Marokko!😱😥

Isa Hoes is woedend op lucgtvaartmaatschappij Transavia. Na een fijne vakantie te hebben gehad in Marokko is haar vlucht op het laatste moment geannuleerd.

Isa heeft geen goed woord over voor de luchtvaartmaatschappij. Ze had net uitgecheckt bij haar hotel in Marrakech, toen ze hoorde dat haar vlucht is geannuleerd.

Op Instagram uit Isa haar frustratie. ,,We kregen vanmiddag een mail dat onze vlucht vanavond niet door ging”, begint Isa haar verhaal.

,,Konden jullie niet weten, maar geen internet in het hotel dus om 15 uur zagen we het pas terwijl we net uitgecheckt waren en bijna in de taxi wilden stappen…”

Dat de vliegtuigmaatschappij volgens haar niet meedenkt naar het vinden van een goede oplossing, stoort haar nog het allermeest.

,,Gebeld met jullie en helaas weinig meedenkend in een zo snel mogelijke vlucht terug. Donderdag een optie? Nou nee… want wat dan met al die dagen dat we eigenlijk moeten werken in Nederland?”

In Marokko blijven kost een hoop extra geld. ,,Accommodatie/eten… Na veel aandringen en zelf meedenken konden we naar Casablanca gaan om daar dinsdagnacht een vlucht te nemen.”

Ze antwoordde in paniek ‘ja’ op het voorstel, echter kijkt ze toch naar andere mogelijkheden nadat ze vier uur lang in een taxibusje heeft gezeten.

,,We begrijpen dat het het een zware tijd is maar juist dan zou het zo ontzettend fijn zijn om samen die zorgen/lasten te delen?”

Over de auteur

Scroll naar boven