Een ukkie op komst voor zanger André Hazes? ‘Verwachten binnenkort een kleintje’😱😲

Op verschillende juicekanalen is een opvallend bericht te lezen. De vrouwelijke versie van Rapper Sjors beweert zanger te zijn van volkszanger André Hazes.

In het Bericht valt het volgende te lezen: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” Daaronder staat “Baby Loading“.

Deze vrouw kunnen we het beste bestempelen als jawel…de vrouwelijke Rapper Sjors. Het gaat hierbij om Iris Queen.

Op YouTube heeft deze blonde griet meerdere opvallende nummers uitgebracht met nog opvallendere videoclips.

We krijgen het idee dat ze dit alleen maar brult voor de aandacht en de centjes, maar goed, het is gebleken dat niets te gek is in de wereld van de showbizz.

Iris Queen heeft ook meegedaan met Lang Leve de Liefde waar ze de beroemde uitspraak deed: “Maak me onzeker en ik sta voor je deur!”

Roddelkoning Fawry liet al weten: “We krijgen dit veel doorgestuurd maar dit lijkt mij fake nieuws.” Iris Queen heeft nu zelf ook op alle commotie rondom haar bericht gereageerd.

Onlangs verbleven André Hazes, zijn ex-verloofde Monique Westenberg en hun zoontje op het paradijselijke Thaise eiland Koh Samui.

Monique Westenberg was mee omdat de zanger naar verluidt zijn zoontje een fijne gezinsvakantie gunt met zowel zijn vader als zijn moeder.

De vrienden van de volkszanger zijn verbaasd, dit omdat de blondine de gezinsvakantie op social media nogal lijkt uit te venten.

Je zou denken dat Monique zich wel een beetje koest houdt op scoial media, dit omdat haar ex herstellende is van een burn-0ut, maar dat doet ze niet.

Haar volgers overspoelde ze met vele vakantiekiekjes en video’s en tegenwoordig laat ze ook de volkszanger zien.

Een vriend van de zanger beklaagt zich erover bij Story. ‘Monique wéét dat ze puur mee is als moeder. André en zij hebben geen relatie, en er is eigenlijk niemand in zijn directe omgeving die daar nog in gelooft.’

‘Hij heeft al die tijd ook nooit bij haar thuis in Berkel en Rodenrijs geslapen. André is en blijft bijzonder gesteld op Monique, en juist in het bijzijn van kleine Dré zal hij dat extra laten blijken om hem het gevoel te geven: papa en mama zijn nog altijd gek op elkaar.’

‘Kijk, we weten natuurlijk hoe André is: het kan zomaar zijn dat hij en Monique intiem zijn tijdens zulke vakanties, of dat nu om een omhelzing, een kus op de mond of nog meer gaat.

Maar het betekent niets. Zelfs al zou André weer een verzoeningspoging wagen met Monique, dan gelooft eigenlijk niemand dat ze een kwartaal volmaken.

Hij is tot twee keer toe bij haar weggegaan omdat ze hem gewoon niet gelukkig kan maken. Dat dit een derde keer wél zal gebeuren, is voor Monique wellicht een fantasie die ze koestert, maar realistisch is dat niet.’

Scroll naar boven