Rachel reageert op uitlatingen Roxeanne: ‘Rijke fantasie van een toen nog jong meisje’😮😣

In de eerste uitzending van een nieuw seizoen ‘Beste Zangers’ vertelde Roxeanne Hazes openhartig over de breuk met haar moeder Rachel.

De zangeres laat weten dat ze last heeft van trauma’s uit het verleden en dat ook haar moeder hieraan heeft bijgedragen.

Tegenover RTL Boulevard reageert Rachel nu op deze uitlatingen. Volgens Roxeanne heeft haar moeder haar in de steek liet nadat haar vader André kwam te overl!jden.

Roxeanne noemt dat dan ook de grootste klap uit haar jeugd, “Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen.

Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: ‘Kom alsjeblieft terug.’”

Tevens liet Roxeanne tijdens de aflevering weten dat ze ondergebracht werd bij vreemde gezinnen door haar moeder als haar vader moest optreden.

Het waren volgens haar zeker leuke gezinnen, echter was er ook een gezin die naakt door het huis liep. Als klein meisje zat ze dus naakt op de bank bij de man des huizes.

Rachel laat nu weten dat er niets klopt van de uitspraken van haar dochter. ‘Vol verbazing hebben wij vandaag de diverse berichten gelezen over Roxeannes uitlatingen’, begint ze. 

Moeder Hazes wil er niet heel veel woorden aan vuil maken maar laat wel weten dat deze gebeurtenissen volgens haar niet hebben plaatsgevonden.

‘Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje.’ Ook vertelt ze dat mensen uit haar ‘directe omgeving’ dat kunnen beamen.

‘Het is jammer dat de eenzijdigheid van dit soort uitlatingen gelijk als waarheid wordt aangenomen.’

Over de auteur

Scroll naar boven