Maxim Froger haalt hard uit naar zijn ouders: ‘Lang met mijn vader daarover gehad’

Er is momenteel onrust in de familie Froger, voornamelijk veroorzaakt door zoon Maxim Froger.

Heethoofd Maxim Froger geeft opheldering over de familiegeruchten!

In een recent kerstgesprek met het tijdschrift Weekend uitte Maxim zijn onvrede over de hoeveelheid aandacht die hij van zijn ouders, René en Natasja Froger, heeft gekregen.

Rene Froger neemt het op voor zijn vrouw Natasja: ‘bepaalde zaken doen haar zeer’

Zijn kritiek op hen was niet mals. Maxim zelf kwam onlangs ook in een lastige positie terecht toen Yvonne Coldeweijer, schokkend nieuws over hem in de media bracht, bewerend dat hij zijn ex-vriendin enkele jaren geleden hardhandig had aangepakt. Froger koos ervoor hierop niet te reageren.

Bizar nieuws: Yvonne Coldeweijer trekt beerput van de familie Froger open!

De achtergrond van Maxims gedrag lijkt verklaard te worden in zijn interview met Weekend, waarin hij scherp uithaalt naar zijn ouders.

Maxim Froger vertelt dat hij nooit de ambitie had om een bekende Nederlander te worden, omdat hij voelde dat zijn ouders, vanwege hun beroemdheid, er onvoldoende voor hem waren.

Hij merkt op: ”Ze waren altijd weg. Of nou ja, altijd weg is een groot woord.” Natasja was vaak afwezig vanwege haar werk voor het programma ‘Hart in Aktie’.

Zijn vader, René, was regelmatig op pad voor optredens. Maxim geeft aan dat hij daardoor liever uit de schijnwerpers bleef, en had gewenst meer tijd thuis door te brengen met zijn ouders, in plaats van aan de zijlijn te staan.

”Papa moest veel optreden. Dan stonden we altijd in de belangstelling. Daar leer je wel mee omgaan, maar ik wilde daardoor ook op de achtergrond blijven.”

Bizarre onthulling over Rene Froger: Gaat dit hem zijn huwelijk kosten?

Ondanks zijn afkeer voor de aandacht, ontdekte Maxim ook dat zingen zijn passie is. Hij geeft toe dat het moeilijk is om hierbij op de achtergrond te blijven.

Heethoofd Maxim Froger geeft opheldering over de familiegeruchten!

Hij benadrukt ook de zware kanten van het leven als bekende Nederlander, hoewel hij, net als de zoon van Marco Borsato, nog niet veel heeft bereikt in zijn carrière.

Bizar nieuws: Yvonne Coldeweijer trekt beerput van de familie Froger open!

“`

Scroll naar boven