Uit de oude doos: Iets klopt er niet aan deze afbeelding! Zie jij wat?🤨🤔

Het trainen van de hersenen kan op allerlei verschillende manieren, je kan een puzzelboekje kopen bij de winkel maar ook online valt er van alles te vinden.

Iedereen blinkt wel ergens in uit, de een is goed in klussen en weer een ander heeft oog voor detail. Bij sommige zoekplaatjes kan het goed in je voordeel werken als je dingen sneller opmerkt dan anderen.

Vandaag hebben we een zoekopdracht voor jullie. Het leuke aan een zoekopdracht is dat je niet hoeft te denken maar echt moet speuren.

Zoekplaatjes worden steeds populairder maar andere uitdagingen zoals het oplossen van wiskundesommen, kruiswoordraadsels en sudoko’s doen het ook goed.

Zoals hierboven al vermeld hebben we vandaag een zoekopdracht. De afbeelding hieronder komt ui de oude doos. Op het kiekje zien we een aantal inmiddels ex wereldleiders.

Wanneer we naar de afbeelding kijken, zien we een aantal mannen en lijkt het er dus op alsof er niets vreemds gaande is. Echter klopt er iets niet!

Zie jij iets vreemds als je naar het kiekje kijkt? Er is iets te zien dat echt niet klopt. Heb je het kunnen vinden of heb je echt geen flauw idee?

Als je goed naar de afbeelding kijkt zie je rechts een vrolijke man meelopen…. Als je nog beter kijkt dan zie je Leonardo DiCaprio. lang leve de photoshop!

Over de auteur

Scroll naar boven