TV-kok Hugo Kennis zet zijn luxe villa te huur en vraagt mega bedrag per maand!

TV-kok Hugo Kennis is bij de meeste mensen wel bekend. Zijn prachtige villa wil hij nu verhuren voor een bedrag van maar liefst 4000 euro per maand.

Hugo Kennis volgde een opleiding tot kok en horecamanager en tevens volgde hij de musical- en theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Nederland maakte voor het eerst kennis met kok Hugo op televisie bij de goed bekeken tv-zender 24 Kitchen.

Hugo hebben we ook kunnen zien in Expeditie Robinson, hij deed maar liefst twee keer mee en in 2019 werd hij de winnaar van het programma.

Begin dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Hugo en zijn vriend Sander na 6,5 jaar een punt achter hun relatie hadden gezet. Niet alleen emotioneel maar ook financieel is het moeilijk.

Samen met zijn ex heeft hij een prachtige villa en uiteraard hebben zij daar mooie herinneringen. Toch is er nu de keuze gemaakt om de villa in de verhuur te zetten.

Hugo is zijn ex partner nog een bedrag van 106.425 euro verschuldigd en via de verhuur kan hij dan zijn schuld aflossen.

Mocht je de villa willen huren dn moet je wel diep in de buidel tasten, daar de huurkosten 4000 euro per maand is. Tevens moet je eenmalig een borgsom van 8.000 betalen.

Voor dit bedrag krijg je wel een super de luxe villa met een woonoppervlakte van maar liefst 215 vierkante meter.

TV-kok Hugo Kennis zet zijn luxe villa te huur en vraagt mega bedrag per maand!

De villa beschikt over alle luxe en uiteraard een keuken die van alle gemakken is voorzien. De tuin beschikt over verschillende fruitbomen en heeft een oppervlakte van 600 vierkante meter.

Over de auteur

Scroll naar boven