Lee Towers heeft geen goed woord over voor het VI-trio en haalt dan ook hard uit!

De 77-jarige Nederlandse zanger Lee Towers kreeg recentelijk kritiek op zijn uitvoering van “You’ll Never Walk Alone” in het programma Renze, ter ere van het jubileum van het lied.


Deze kritiek kwam vooral van het VI-trio, met name René van der Gijp en Johan Derksen, die vonden dat Towers vals zong. Towers is echter niet eens met deze kritiek.


In een reactie aan Shownieuws uit Towers zijn verbazing en teleurstelling over het commentaar:


“Dat begreep ik niet. Om te beginnen vind ik het buitengewoon respectloos. Maar ja daar hebben ze een soort van patent op.”


”Die mannen. Afzeiken dat is hun patent. En wie het ook is. Ze tonen weinig respect ook voor andere mensen”, zegt Towers.


Hij suggereert dat het VI-trio vooral kritiek levert om financieel gewin: “Zolang die miljoenen bij John de Mol“`html

Nadat hij kritiek ontving op zijn optredens, laat de zanger weten dat hij zich wil richten op de mensen die er wel van genieten:

“Ik lig er niet wakker van.” Ondanks de kritiek, blijft hij vastberaden om zich te focussen op de positieve reacties en zijn liefde voor muziek.

2023 is nog niet voorbij, maar de zanger heeft al veel persoonlijke en professionele ervaringen opgedaan.

Dit jaar was zowel uitdagend als memorabel voor hem, met verschillende persoonlijke tegenslagen en triomfen.

Towers deelt dat hij dit jaar te maken heeft gehad met fysieke ongelukken, zoals het breken van zijn hand en heup.

Ook in zijn privéleven waren er veranderingen, met het verlies van enkele schoonzussen.

“`

”Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is,” reflecteert hij filosofisch op deze verliezen.

Towers spreekt de hoop uit dat hij en zijn dierbaren gezond mogen blijven en kunnen genieten van elkaars gezelschap, vooruitkijkend naar 2024.

”Dat we gezond mogen blijven en mogen blijven genieten: van de kinderen, van de kleinkinderen, van de achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen,” zegt hij.

Lee voelt zich ondanks zijn leeftijd van 77 jaar nog steeds energiek en fit. Hij blijft actief door regelmatig te oefenen op de hometrainer en gaat tweemaal per week naar de sportschool. Over zijn conditie zegt hij:

”Ik heb een conditie als een paard. Met een heupbreuk moet je revalideren, daar staat een jaar voor. Dat is iets waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Maar ja. Zo werkt dat natuurlijk niet,” lacht hij.


Terugkijkend op 2023 beschrijft Towers het als een ‘onwaarschijnlijk mooi jaar’, ondanks de uitdagingen die hij op zijn pad kreeg.


Hij haalt hoogtepunten aan, zoals het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie, en dat hij voor de dertigste keer heeft gezongen tijdens de marathon.


Het verhaal van Towers is er een van veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen toch positief blijft.


Scroll naar boven