Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Het managen van een huishouden gaat gepaard met aanzienlijke uitdagingen en kosten, vooral wanneer ouders de behoeften van het hele gezin in overweging moeten nemen en de financiën in balans moeten houden.

Soms kunnen onverwachte kosten een extra last vormen, en met de huidige inflatie is het belangrijker dan ooit om besparingsmogelijkheden te vinden. Een moeder heeft een onconventionele manier gevonden om te besparen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Amber Allen en haar echtgenoot Joseph, ouders van drie kinderen, hebben besloten om helemaal te stoppen met het gebruik van toiletpapier.

Dit verrassende besluit namen zij drie jaar geleden. Amber legt de beweegredenen achter deze keuze uit: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

”De keuze kwam er om verschillende redenen. Ten eerste: we hadden een schuld van 70.000 dollar en we moesten dus besparen.”

“Minder shoppen en goedkoper eten, maar nog steeds gezond. Toen kreeg ik een ingeving: wc-papier kopen is als geld door de wc gooien.”

“Ik deelde mijn gedachten met Joseph en we besloten om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken.”

Amber benadrukt dat deze aanpak hen aanzienlijke besparingen heeft opgeleverd. “In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard.”

“Ik moet echter bekennen dat we nog steeds wat rollen kopen voor gasten. We hadden ook gedacht om ‘neem je rol mee naar ons huis’ te promoten onder vrienden, maar het leek ons onbeleefd.”

Hoewel het gebruik van doeken en het regelmatig wassen ervan niet altijd prettig is, zijn Amber en Joseph van plan om deze methode nog een tijdje voort te zetten.

Scroll naar boven