Zorgelijke toestand Catherine Keyl na lelijke val: ‘bij mijn borst voelde ik veel pijn’😲😱

Catherine Keyl zit inmiddels alweer een tijdje thuis, dit na een ongelukkige val in haar woning.. ,,Ik bloedde enorm door de wond op mijn voorhoofd en bij mijn borst voelde ik veel pijn.”

Het was een flinke smak want ze is herstellende van een hoofdwond, een gebroken rib en een gekneusd borstbeen. Het enige wat ze wilde was een zware boodschappentas naar boven dragen. ,,Ik struikelde en voor ik het wist lag ik voorover op de trap”, vertelt ze in Story.

De smak was flink en Catherine kon niet meer zelfstandig opstaan. Ze belde haar buurman die haar hielp met opstaan.

Ze had veel pijn maar besloot niet de dokter te bellen, tevens was het de dag voor Koningsdag.

,,De dag erna ben ik wel gegaan, omdat ik voelde dat er toch een arts naar moest kijken. Daar kreeg ik wel een standje.

Want wat blijkt: boven de veertig moet je bij een val op je hoofd binnen 48 uur een scan krijgen. Om te kijken of je bijvoorbeeld niet door een T!A bent getroffen. Dat wist ik niet”, vertelt Catherine.

Op haar gezicht had zoveel bloeduitstortingen dat ze blauw zag en tevens een enorme bult. ,,En ik had dus een gekneusd borstbeen en een gebroken rib. Dat is best pijnlijk. Dus rust houden was beslist nodig.”

Catherine schitterde de afgelopen weken dan ook door afwezigheid bij de talkshows. Naar eigen zeggen heeft ze nog wel een aantal weken nodig om te herstellen.

Scroll naar boven