Moeder wil anderen waarschuwen: Dit vonden artsen in het oortje van haar dochter!

Jessica DeLoach uit Arkansas is onlangs viraal gegaan met een verontrustende TikTok-video. Tijdens het badderen ontdekte ze iets alarmerends in het oor van haar tweejarige dochter.

“In eerste instantie dacht ik dat het wat etensresten waren,” begint Jessica haar verhaal in de video. Maar de werkelijkheid bleek anders.

“Ik was buiten aan het tuinieren en mijn kleine meid was buiten aan het spelen. Toen ik haar later op de dag in bad deed, merkte ik dat vreemde object op in haar oor.”

“Ik dacht eerst aan voedsel, maar dat leek me sterk.” Na contact met een kinderarts, besloot Jessica haar dochter mee te nemen voor een medische controle.

Niet gerust, Jessica was geschokt toen de arts twee teken ontdekte die zich in het oor van het kind hadden genesteld.

“Het verwijderen was een hele uitdaging. Mijn taak was om mijn

Jessica lichtte toe dat het moeilijk was om haar dochter kalm en stil te houden zodat de teken veilig konden worden weggehaald.

Ze benadrukte: “Voor een peuter is het moeilijk te begrijpen wat een dokter precies doet. Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen en zijn de teken verwijderd.”

Vervolgens deelde Jessica: “Ik ben opgelucht dat ze er geen nadelige gevolgen aan heeft overgehouden. Ik deel dit om andere ouders te alerteren op het risico van teken tijdens de zomermaanden.”

Ze merkte op: “Na het delen van mijn verhaal, kwamen er soortgelijke ervaringen naar voren van ouders die vertelden hoe teken van hun huisdieren naar hun kinderen waren overgegaan. Dit gebeurt blijkbaar vaker dan je zou denken.”

Scroll naar boven