Sylvie Meijs klapt uit de school over haar huwelijk: ‘Die zitten op Tinder’🤔😮

In de Duitse versie van Love Island doet Sylvie de presentatie. Het programma dat draait om het vinden van de ware en ook het moment om haar relatie onder een vergrootglas te plaatsen. Volgens Sylvie brandt het vuur nog steeds tussen haar en Niclas.

Het is geen geheim dat Sylvie na haar huwelijk met van der Vaart behoorlijk wat mannen heeft versleten. Ze heeft behoorlijk wat relaties achter de rug en velen staan dan ook versteld als het om haar liefdesleven gaat

,,Maar ik ken zoveel alleenstaande vrouwen die heel wat meer daten dan ik. Die zitten op Tinder en weet ik veel wat, hebben relaties zonder er een punt achter te zetten. Vergeleken daarmee ben ik net een non”, schreef ze eerder in Grazia.

Al die mannen die de revue passeerden bleken het toch niet te zijn en daar ontmoette ze op een dag Niclas. Vlak voor de lockdown stapten ze in het huwelijksbootje en ondanks alle speculaties is ze met haar Niclas gelukkiger dan ooit.

,,Het vuur brandt nog steeds en dat moet ook blijven branden”, legt ze uit aan het Duitse Gala. ,,Ik merk nu dat ik in een hele veilige haven zit waar ik me op mijn gemak voel. We kunnen samen lachen en huilen en door Niclas voel ik me gewaardeerd als vrouw.”

Het stel laat elkaar erg ‘vrij’. ,,Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd is van Hamburg, en ik doe mijn werk hier”.

Sylvie probeert zoveel mogelijk structuur in haar leven te houden, vooral op de momenten als Niclas er niet is.

Over de auteur

Scroll naar boven