Sylvie Meis overweegt dit aan haar lichaam te veranderen! ‘Zeg nooit: nooit’😱😫

Sylvie Meis heeft al aardig wat laten sleutelen aan haar lichaam en sluit niet uit dat ze nog méér aan haar gezicht laten veranderen. ,,Zeg nooit: nooit.”

De blondine ziet er altijd fantastisch uit en nog niet zo heel erg lang geleden liet ze weten dat dat door de f!llers komt.

,,Je kunt lijntjes en rimpeltjes wegwerken, je wangen en lippen groter maken, je kaaklijn scherper maken en nog veel meer. Deze behandelingen onderga ik zelf ook en ik vind het te gek”, zei Sylvie destijds.

Er goed uit zien is voor Sylvie ontzettend belangrijk en ze wil dan ook graag op háár manier oud willen worden. Maar waar ligt voor haar de grens als het om ingrepen gaat?

,,Over het algemeen is er geen limiet, want iedereen moet zich er goed bij voelen en doen wat hij of zij wil”, vertelt ze in het Duitse blad Stern.

,,Wat ik nu doe is ideaal voor mij: hyaluronvuller en b0tox. Ik voel me er fris en lekker bij.” Ze laat weten blij te zijn met haar uiterlijk, ondanks de f!llers. Vroeger worstelde ze met haar eigenwaarde.

,,Er is niks wat me tegenstaat, ik hou van absoluut alles aan me. Ik heb al kanker overwonnen en was daar ooit kaal door. Ik ben trots op mijn lichaam.”

Sylvie denkt toch wel eens na over een facel!ft. ,,Zeg nooit: nooit. Toen ik in de twintig was, dacht ik ook niet dat ik f!llers en bot0x zou doen. Ik ben pas halverwege de dertig begonnen.”

Scroll naar boven